Læs mere om, hvad der rør sig i studiebyen Kolding

Har du en nyhed, som du mener er relevant for nye og eksisterende studerende, er du altid velkommen til at sende en e-mail til studiebykoordiantor Malu Uldall Møller på mulm@sdu.dk

Oplev Kolding

Hvis du vil have et samlet overblik over, hvad der sker i Kolding lige nu, kan du kigge forbi oplevkolding.dk, som løbende bliver opdateret med arrangementer og ideer til oplevelser.

Kendt DJ skruer op for festen ved dette års Kontur

Med kæmpehits som ”Twerk it Like Miley” og ”Happy Home” på CV’et er der helt sikkert dømt dansefest og højt humør, når den kendte DJ og producer Hedegaard sætter ild til festen den 6. september på campuspladsen foran SDU.
Hedegaard er særlig kendt for at kunne levere en fest og fylde dansegulvet, hvilket gør ham til en særdeles eftertragtet DJ på klubscenen og på de danske festivaler. Kender man Hedegaard ret vil han helt sikkert levere en fænomenal fest til Kontur.

Se mere
kontur

Kontur - StudiebyFestival

Kontur er Koldings fælles studiestart-festival. Udover magiske koncerter byder festivalen også på streetfood, aktiviteter og hyggelige loungeområder. Ligesom sidste år bliver festivalen afholdt på campuspladsen foran Syddansk Universitet.

Se mere